Sant Jordi 2016

Un any més el punt de vista crític comparteix taula amb la novel·la i la literatura per als més joves. A la parada de la Baula a més de llibres i roses hi podreu trobar també cultura popular, a les 12 de migdia actuarà la colla dels Bastoners del Pla de l’Aigua. Poc a poc el projecte de la Baula avança, no dubtis de passar per la plaça de la Catedral i informar-te de tot plegat a la nostra parada, som gent compromesa amb el nostre entorn i volem que aquest entorn es sumi a un projecte que treballa amb i per les bases, la veritable clau de volta del canvi social.

En la nostra parada de Sant Jordi podreu també conèixer una mica millor el que està succeint amb la crisi dels refugiats a Grècia i donar suport comprant una samarreta per el projecte Una Parada al Camí. Si en voleu saber més visiteu la seva pàgina https://unaparadaalcami.wordpress.com/, on a més hi trobareu totes les iniciatives que donen suport a aquest projecte.

Us hi esperem!

IMG_3126

Podeu reservar també la vostra samarreta enviant un mail a labaulalleida@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *