La Nostra Cuina

Us informem que la cooperativa La Cuina del Comú ha deixat de gestionar el Bar-Restaurant de l’Ateneu Cooperatiu la Baula des del passat dissabte 3 de  novembre.

El grup de gestió s’està encarregant del procés de comiat de la gent de la cuina i de la recerca d’un nou projecte per a la gestió de l’espai de restauració. Un cop es trobi el nou equip es convocarà una assemblea extraordinària de socis per presentar-lo i informar de tot el procés.

Fins que es trobi un nou projecte que es faci càrrec de la gestió de l’espai, l’Ateneu continuarà obrint de dimarts a divendres, de les 18:00 fins les 22:00, per atendre als socis i acollir reunions i actes.

Disculpeu les molèsties.

Aprofitem l’avinentesa per fer-vos arribar el missatge que farem circular per les xarxes per cercar un nou projecte de restauració, per si és del vostre interès per si coneixeu a algú que li pugui interessar o per si ens voleu ajudar a fer difusió:

A l’Ateneu Cooperatiu La Baula busquem un projecte que gestioni l’espai de restauració.
Ens podeu trobar al carrer del Nord núm. 4 (Plaça Noguerola), al costat de l’estació de trens i de la Rambla Ferran.

L’espai funciona des de fa dos anys, amb un bar restaurant que ofereix dinars i sopars i disposa de tots els permisos administratius.

Si esteu interessats en gestionar el bar-restaurant poseu-vos en contacte fins al divendres 16 de novembre a labaulalleida@gmail.com