Fes-te soci

nenes-baula

A Lleida actualment existeixen molts projectes i col·lectius de caràcter polític i cultural. Alguns treballen de manera atomitzada en diferents espais de la ciutat, que moltes vegades no cobreixen les seves necessitats. Per això neix l’Ateneu Cooperatiu la Baula.

Com ens agradaria que fos?
· Un espai obert, plural, de base, cooperatiu, assembleari i horitzontal, on construir lligams, creant sinergies i enfortint el teixit social existent.
· Un espai de pensament crític que transmeti els valors de justícia social, alliberament nacional, igualtat de gènere i defensa de la terra.
· Un lloc dur a terme activitats encarades a reflexionar en relació al nostre entorn i desenvolupar accions reivindicatives i polítiques transformadores.
· Un referent cultural i associatiu de la ciutat.
· Un espai polivalent per a fer activitats, que pugui acollir persones, entitats i projectes que ho desitgin.

Què ens agradaria fer-hi?
La Baula està en construcció permanent. Sense tancar les portes a noves idees que puguin sorgir en un futur, aquestes són les activitats que ens proposem inicialment:

Activitats: Accions que puguin potenciar la difusió de la cultura popular. Organitzar cursos, xerrades i seminaris per tal d’ampliar coneixements.
Seccions: potenciar l’existència de diferents seccions d’àmbits tan diferenciats com l’esportiu, el cultural, l’excursionista, o l’educatiu en formació de valors.
Projectes: Que hi hagin espais destinats a acollir i donar suport a la creació i creixent de nous projectes que fomentin l’autoocupació i l’autogestió.

La teva participació és important.
Ajuda’ns a que l’Ateneu esdevingui una realitat!

Aquí pots baixar-te el díptic per fer-te soci/a.